Puerto Rico: Desayuno Calle

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels en Europees Spaans. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de standaard taal van deze site. Je kunt op een van de koppelingen klikken om de taal van de site naar een andere beschikbare taal te veranderen.

Public Breakfast. All over.
2008-Desayuno Calle is an action that promotes the use and the reinvention of public space in Puerto Rico. The mission is working to create value and positive use of public spaces to promote a sense of community in the island. The challenge consists of gathering a group of people, friends and strangers, for breakfast in a public area of the city. The first experiment of this action was designed in 1996 by the Austrian artist, Friedemann Derschmid. The basic idea was to occupy abandoned and unusual public spaces of the city for eating and encouraging social interaction in them. So far we have held 30 breakfast events in various public spaces of the Puerto Rico.
For more information about the event and its monthly breakfasts, please visit our blog:

http://andreabauza.info/Desayuno-Calle

 

Desayuno Calle

 

 

 

 

http://www.80grados.net/urbanismo-de-resistencia/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *